Örömmel köszöntjük honlapunkon, melyen szeretnénk Önöknek bemutatni a Budapest, X. kerületi székhelyű KŐKERT Kőbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési Non-profit Közhasznú Kft. tevékenységét, valamint információs, kapcsolattartási és kommunikációs felületet biztosítani a Kft munkájával érintettek és az érdeklődők számára.

A Kft. 2008-ban alakult. Alapítója és 100%-os tulajdonosa Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzata.

Cégadatok:

Név:  KŐKERT Kőbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési Non-profit Közhasznú Kft.

Rövid név:  KŐKERT Kőbányai Non-profit Közhasznú Kft.

Székhely/telephely:  1107 Budapest, Basa u. 1.

Fő tevékenységeink:

  • Parkok és egyéb zöldfelületek gondozása
  • Játszóterek, sétányok gondozása
  • Egyéb területek takarítása, gondozása

 

 

 

 

A Kőkert Kft. – teljes munkaidős, határozatlan időtartamú munkaviszony betöltésére – az alábbi pozíciók betöltésére munkatársat keres. A munkakörök célja a Kőkert Kft. feladatkörébe tartozó zöldterületek karbantartása, hulladékmentesítése, és az ezzel összefüggő feladatok.
-    Sofőr
-    Kisgépkezelő
-    Segédmunkás

Folyamatosan dolgozunk az újranyitáson, munkatársaink takarítják és fertőtlenítik a kutyafuttatókat, sportparkokat és játszótereket. Terveink szerint ebben a sorrendben nyitunk újra, amint a veszélyhelyzet megengedi.

 

 

 

 

 

D. Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere: "Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük az önkormányzati közterületeket gondozó Kőkert Kft. gépparkját. Újabb, modern eszközöket szereztünk be, hogy munkatársaink korszerű körülmények között, még hatékonyabban tudják feladatukat végezni. Részleteket a mellékelt videóban láthatnak, hallhatnak!" VIDEÓ>